logo

Ghenci str.Principala 293 jud. Satu Mare Tel: +4 0767 841 135
More Website Templates @ TemplateMonster.com - January 30, 2012!

Reparatii Motor

Reparam toate problemele legate de buna functionare a motorului masinii d-voastra.

Reglaje Directie

Sistemul cel mai important pentru siguranta d-voasta necesita o deosebita atentie.

Service Periodic

Intretinerea periodica de calitate va asigura o exploatare indelungata si fara probleme.

Servicii Oferite

In functie de necesitatile specifice ale masinii dumneavoastra, personalul nostru calificat va sta la dispozitie cu un pachet eficient de servicii. Executam lucrari de reparatii si intretinere a motorului, schimbator de viteze ( manual sau automat) directie, suspensie, caroserie electricitate si electronica auto, vulacanizare si echilibrare roti.
Diagnoza Computerizata

Reparatia masinilor actuale este imposibila fara o diagnoza computerizata adecvata. Service-ul nostru dispune de testere diagnoza si documentatii tehnice necesare depanarii autoturismelor si autoutilitarelor. Nivelul ridicat al testerelor de diagnoza face posibila verificarea tuturor sistemelor electronice instalate pe o masina.

Diagnoza cu osciloscopul

Datorita multitudinii de senzori, actuatori si circuite electronice intalnite pe masinile din ziua de azi, pentru a evita inlocuirea nefondata a acestor componente costisitoare, se impune diagnoza si verificarea functionalitatii reale a acestora fapt posibil doar cu ajutorul unui osciloscop specializat auto.

Reparatii generale

Independent de brandul masinii efectuam reparatii la toate componentele principale: motor, transmisie, suspensie, directie, climatizare, sistem alimentare, injectoare turbosuflante, electricitate ( alternator, alternator, cablaj ) etc. De asemenea service periodic si schimb consumabile ( ulei, filtre etc. )

Reconditionare turbosuflante

Oferim servicii de intretinere, curatare si reparatii turbosuflante. Reparatia consta in inlocuirea miezului turbinei cu unul original, nou,ramanand din turbosuflanta veche doar galeria de evacuare (fonta) + compresorul de admisie, rezultand o turbina din punct de vedere mecanic noua.

Electronica Auto

Efectuam reparatii ale Unitatilor de comanda electronice ( ECU- calculator injectie, bord electronic, etc ). Extragere cod PIN, programare, inlocuire ECU, Bord electronic, Imobilizatoare second pe masina. Programare chei noi, generare transponder cheie din imobilizator in cazul pierderii tuturor cheilor.

Vopsitorie tinichigerie

Vopsitoria si tinichigeria noastra va asteapta pentru a da o imagine impecabila masinii dumneavoastra. De asemenea dispunem si de un stand pentru alinierea si repararea caroseriei pentru cazul unor coliziuni majore.

Service Periodic

Verificarea starii tehnice la intervalele de timp sau kilometri specificati de fabricant.

De asemenea se vor efectua toate verificarile impuse la anumite intervale de timp in functie de specificatiile producatorului masinii.

Piese Auto

Furnizam piese auto cu garantie pentru reparatiile efectuate in service-ul nostru.

Datorita rulajului mare care il avem la furnizorii nostri oferim avantajul unui pret imbatabil clientilor nostri. In functie de necesitatile clientilor nostri furnizam toata gama de piese si componente auto originale si sau compatibile. Nu montam piese aduse de client inafara celor second hand provenite din dezmembrari.

Stiati ca?

In functie de specificatiile fabricantului masinii inafara de consumabilele uzuale dupa o anumita perioada de timp sau kilometri parcursi este necesara si schimbarea:

- uleiului in cutia de viteze

- lichidului de frana

- discurilor de frana

- curea distributie

- sonda lambda ( teste imbatranire )

- bujii

- filtru combustibil

Program:

Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Sambata - Duminica: inchis