logo

Ghenci str.Principala 293 jud. Satu Mare Tel: +4 0767 841 135
More Website Templates @ TemplateMonster.com - January 30, 2012!

Tinichigerie - Vopsitorie - Reparatii daune grindina

In cadrul serviceului nostru auto dispunem de o sectie completa de tinichigerie-vopsitorie auto dotat cu tehnologie de ultima ora pentru a putea oferii servicii de calitate maxima.
Tinichigerie

DR CAR va ofera servicii complete de tinichigerie in cadrul service-ului auto. Executam inlocuire aripa, usa, bara, capota, prag, stalp, plafon, parbriz si luneta, faruri, proiectoare, etc. Efectuam inlocuirea sau repararea structurii de rezistenta a autoturismelor.

Redresare caroserii

Executam in atelierul nostru indreptarea elementelor de caroserie si interventia pe structura de rezistenta la rece. Este evitata folosirea sudurii pe cat posibil. De aceea pentru o protectie cat mai buna a autoturismului dumenavoastra am ales solutia deformarii la rece cu ajutorul standului CAR-O-LINER.

Daune grindina - lovituri, deformari elemente caroserie

Efectuam reparatii cauzate de grindina si lovituri fara revopsire acolo unde nu este afectata integritatea stratului de lac. Acest procedeu fiind avantajos deoarece se ramane cu vopseua originala reducanduse considerabil cheltuielile de reparatie.

Vopsiotorie

Cabina de vopsitorie BLOWTHERM cu care este dotata unitatea noastra precum si calitatea materialelor folosite combinata cu priceperea personalului specializat va garanteaza o vopsire perfecta a masinii dumneavoastra.

Stand vopsele

Dispunem de un stand de vopsele PPG astfel amestecul vopseleleor se face pe loc la calitatea si cantitatea necesara.

Scule si Unelte

Pentru asigurarea calitatii utilizam doar echipamente profesionale.
 • Cabina vopsitorie BLOWTHERM
 • Stand CAR-O-LINER
 • Sudura TELWIN
 • Stand vopsele PPG
 • Unelte DENT CRAFT
 • Personalul din cadrul tinichigeriei vopsitoriei si reparatii daune grindina are efectuate cursuri de specializare in strainatate.

  Elemente Caroserie

  Furnizam elemente de caroserie aripi, usi, capote, ornamente, etc, originale OEM cat si aftermarchet. In schimb pentru rezultate foarte bune a unei luicrari preferam piesele originale OEM.

  Stiati ca?

  In urma unei daune cauzate de grindina la caroseria unei masini daca se executa o simpla chituire si revopsire in cateva luni va crapa vopseaua in toate punctele afectate. Tocmai de aceea noi ne-am speicializat in reparatia elementelor de caroserie, indreptare cu scule si aparate specifice, a daunelor provocate de grindina. Astfel in urma revopsirii, in situatiile in care aceasta este necesara aiguram o calitate de durata nu doar o mascare temporara.

  Program:

  Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

  Sambata - Duminica: inchis